Кола пропадна в река на пътя за село Ягодина. При инцидента няма пострадали. Местните хора подготвят протест, ако не се предприемат ремонти в района.

Причината за инцидента - тесен участък и полусрутен път. При опит за разминаване между два автомобила, асфалтът пропада.

Снимка: bTV

„Асфалтът просто се свлича. Колата пада в реката. В нея са пътували семейство с едно детенце, разминало се е без жертви. Височината на реката е само 3-4 метра и може би затова колата не успява да се обърне по таван“, обясни Радост Караиванова.  

Снимка: bTV

Пътят за село Ягодина и този за Триград са в тежко състояние вече пети месец. Ремонт, въпреки обещанията, не е започнал. Според Радостина, която всеки ден минава през участъка, вече дебнат и нови опасности. 

Снимка: bTV

„Започнаха да се разрушават нови участъци. Тези три, които чакаме да бъдат ремонтирани са едно на ръка, но по пътя за Триград в вече има 14 такива участъци. Очаквам серия от нови инциденти“, добави тя. 

Очакванията са  ремонтът да започне след Великден. Ако това обаче не се случи, тя и хората от Триград ще блокират пътя Девин - Триград.