Генералният директор на БТА Кирил Вълчев е специален гост на Антон Хекимян във втория епизод на новата дигитална поредица на bTV Media Group – Newsroom.

Снимка: Ладислав Цветков, bTV

Тя стартира миналата седмица, а при дебюта, в студиото срещу директора на „Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV седна Бойко Василев – дългогодишен водещ и главен продуцент на предаването „Панорама“ по БНТ.

Цялото интервю на Кирил Вълчев пред Антон Хекимян може да гледате онлайн на нашия сайт btvnovinite.bg утре сутрин, а откъс от него очаквайте още в сутрешния ни блок „Тази сутрин“ малко преди 7:00 часа.

Снимка: Ладислав Цветков, bTV

„Българите трябва да бъдем общност. Общност не само тук, в страната, а с тези, които натрупаха голям опит в чужбина“, категоричен е Вълчев, който оглави БТА на 27 януари миналата година, с 5-годишен мандат и при единодушно гласуване, без нито един глас „против“ от Народното събрание.

За тези от вас, които са пропуснали епизод 1 от Newsroom може да гледате гостуването на Бойко Василев и всичко, което си изговориха двамата с Антон Хекимян тук: