Късметлия от София позна печелившата комбинация в играта „Тото 2 – 6/42“ и грабна 1 597 676 лева, съобщиха от тотализатора.

Участникът е направил своя залог онлайн, с четворен фиш на стойност 3,20 лв. с по една комбинация и един Джокер. Това е и най-голямата онлайн печалба в историята досега, осъществила се след попълване на електронен фиш на сайта на Български спортен тотализатор, уточняват оттам.

Това се случва само седмица  след като джакпотът от играта „Тото 2 – 6/49“ беше спечелен от участник от Исперих и той стана по-богат с 5 457 471 лева.

От тотализатора припомнят, че от началото на годината това е първият път, в който джакпотът от играта „Тото 2 – 6/42“ пада, но милионерът от 33-ия тираж е четвъртият за 2020 г.

В края на януари в два поредни тиража джакпотът в играта „Тото 2 – 6/49“ падна. Общата стойност на двете печалби бе над 8,7 млн. лв. В навечерието на великденските празници се излюпи още един тото милионер.

Залози за игрите на Български спортен тотализатор се приемат във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата www.toto.bg.