Извънредно студио, посветено на развръзката след връчването на мандата от Президента Радев на „Има такъв народ“ ще излъчи bTV тази събота с водещ Златимир Йочев. „НОВИЯТ ПАРЛАМЕНТ - Какво следва?“ ще започне от 8:00 и ще продължи до 10:00 сутринта, след което програмата на bTV ще предложи най-доброто от изминалия сезон в „Тази събота и неделя“.

В отговор на засиления обществен интерес към събитията около съставянето на ново правителство и въпреки летните отпуски, редакцията на bTV Новините поставя фокус върху действията и отношенията на парламентарно представените партии, които ще определят бъдещето на България.

Ще има ли нови избори, кой ще бъде следващия министър председател на България, около какви приоритети ще се обединят лидерите? Това са само част от въпросите, които вълнуват хората и които водещият Златимир Йочев ще зададе на своите гости. В извънредното студио „НОВИЯТ ПАРЛАМЕНТ - Какво следва?“ топ анализатори и коментатори ще представят своите прогнози за развръзката и възможните сценарии пред 46-ия парламент.