По непотвърдена информация бащата на футболиста на ЦСКА Георги Йомов е стрелял на Околовръстното в София снощи.

Припомняме, че двама души бяха простреляни в краката снощи на бензиностанция. Единият от ранените е на 36 г. е с вече опериран и е в стабилно състояние в травматологията на ВМА. Вторият ранен мъж е на 26 г. е с по-леки наранявания, те са обработени, но той е отказал хоспитализация.

Линейката е пристигнала на мястото на инцидента за 6 минути, а сигналът за инцидента е подаден в 22:25 ч.

Единият от автомобилите, които са били на бензиностанцията по време на спречкване между две групи, която е прераснала в престрелката, е притежание на футболиста на ЦСКА Георги Йомов.

По непотвърдена информация колата е представена на брата на Йомов, а тук на място идва баща им, който след кратка разправия е произвел въпросните изстрели.

По непотвърдена информация Георги Йомов е задържан. Той е обяснил, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати за него лица. Брат му се е обадил на баща им, който по-късно е дошъл и по време на разправията е стрелял. Братът и бащата на Йомов се издирват от полицията. 

Приятелката на футболиста поп-фолк певицата Ариа отрече да е била на мястото на инцидента и да е замесена. 

Разследването продължава. Разпитани са множество свидетели, прегледани са и камерите на бензиностанцията. Лицето, възпроизвело изстрела, е мъж на възраст между 50-55 години, висок около 170 см. 

Извършва се обиск на дома семейство Йомови.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!