Актьорът Иван Ласкин влиза в новия сезон на „Фермата” по bTV. През 1986 г. той стана любимец на зрителите с главната си роля в сериала „Васко да Гама от село Рупча”, след това израсна като професионален актьор, а сега е сред участниците в риалитито.

„Фермата 3” стартира на 10 септември, неделя, в 20 ч. по bTV, обяви в предаването „Тази сутрин” продуцентът и водещ на предаването Андрей Арнаудов. По думите му мисията на третия сезон на „Фермата” е да покаже, че можем в XXI век да живеем като модерни хора без тази свръхконсумация, която ни правят алчни за предмети и алчни за екстремни емоции. Всичко, което познават зрителите на шоуто - фермерът на седмицата, ратаите, дуелите, си остават. Тази година сезонът ще бъде много суров, предупреди още Андрей.  

Децата от 80-те помнят Ласкин като Васко, който тръгна на околосветско пътешествие. През последните 20 години той играе в едни от най-успешните и популярни театрални постановки. Обича предизвикателствата и не спестява мнението си.

„Смятам, че този проект е много атрактивен, защото е вероятно чрез този проект да се случат неща, които да предизвикат в младите хора някакви познания, които аз имам относно природата, относно случки, свързани с гора, с трупи, с огън, с палене”, казва Ласкин.

Снимка: btvnovinite.bg

Той обаче признава, че е изключително мързелив, което вероятно ще е проблем за тези около мен. „Но пък влизам изключително позитивно настроен, защото аз така мисля, това е моят характер. Може да изглеждам сприхав, но не е така. И искам да покажа, че де факто по телевизиите наистина може да съществува добро образователно място, каквото е „Фермата”, изтъква актьорът. 

„Аз от години не убивам животни, но винаги ходя на лов, защото има хубаво вино, което се надявам да пия във „Фермата”, допълва Ласкин.

Иван споделя, че докато е във "Фермата", най-много ще му липсват неговата съпруга и дъщеря.

„Не бих казал, че мисля да имам лидерство. Всеки трябва да си знае и ще се съобразявам с всички. Но за себе си ще готвя вкусно с каквото мога”, уверява актьорът. 

По думите му неговата мисия ще е кулинарията.

„Аз ще готвя. Ето там съм лидерът. Много добре разбирам от тази наука, защото кулинарията е наука. Не обичам подправки, защото подправките са слабостта на готвача, но се надявам да предизвикам, разбира се, без да има всякакво нахалство относно рецепторите или желанието за храна на моите съфермери”, отбелязва Ласкин. 

„Ястието „Иван Ласкин” вероятно е пръжки с лук, защото, влизайки във „Фермата”, аз смятам да отслабна, защото приличам на Митьо Пищова в най-добрите му години. Имам корем, вече бузите са ми дебели и смятам да се отдам на диета. Но диетата не включва неядене”, подчертава той. 

„Аз няма да бъда ментор, няма да бъда обучател, просто ще си говоря каквото искам, ще си правя каквото искам”, изтъква Ласкин. 

Той припомня, че е тренирал бокс и плуване, но отново повтаря, че е изключително мързелив и ще бъде ленив.

„Но няма да бъда узурпатор, просто ще намеря начина, векторите, по които да се плъзна като една чисто нова пързалка с чисто нови кънки”, коментира още Ласкин.