Иван Белишки заяви ексклузивно пред bTV, че не е заплашвал депутати от "Възраждане" с убийство. Синът на кмета на Панагюрище беше задържан по-рано тази вечер в София при зрелищна акция на полицията.

„Не съм заплашвал. Стоян Таслаков ме удари пред входа. Има камери, чакаме да приключи досъдебното производство", каза той.

Белишки беше откаран с линейка в болница заради наранявания по лицето. След това ще бъде отведен в ареста на районно полицейско управление.

На въпроса защо е с наранявания, той обясни, че народният представител Стоян Таслаков и маскирани лица са го удряли. 

По-рано тази вечер депутати от "Възраждане" съобщиха, че народният представител Стоян Таслаков е бил нападнат и заплашен с пистолет от Иван Белишки.

От пресцентъра на партията съобщиха, че той е вторият депутат от партията, на когото Белишки системно се заканва с убийство. Полицията проверява сигнала. 

След изявлението на Иван Белишки по bTV, Стоян Таслаков му отговори във Фейсбук страницата си. Той пише, че миналата седмица Белишки го е заплашил на улицата пред негова съмишленичка, а след подаване на жалба в полиция и прокуратура, днес го е срещнал и нападнал на почти същото място.

Очаквайте депутата на "Възраждане" Стоян Таслаков с коментар на случилото се утре сутрин в предаването "Тази сутрин".