Най-любимата романтична комедия на българските зрители – „Съни бийч“, се завръща в ефира на bTV с нов трети сезон. Зрителите могат да го гледат тази неделя (25 февруари) от 20:00 ч.

Новите епизоди ще разкажат за поредните премеждия на Гомес (Бойко Кръстанов) и компания, които ще се окажат още по-забавни и вълнуващи.

Снимка: bTV

Още в първи епизод четиримата приятели Гомес, Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков), заедно с пиколото Жоро (Даниел Пеев - Дънди) ще се сблъскат с нови бъркотии за оправяне и смешни ситуации в новия хотел.

Двойките Гомес и Ивон, Дарина и Младен ще навлязат в нов етап от живота и връзките си, а от арабския свят ще се завърне бившият приятел на Дарина - Калин (Любо Ковачев), който дълго е планирал как да си я върне и да отмъсти за унижението, което му причиниха в първия сезон.

Снимка: bTV

В новия сезон Художника (Стоян Радев) ще се опита да си върне за поражението, което Гомес му нанесе като измъкна хотела от ръцете му. На хоризонта ще изгреят и нови играчи - ексцентричният Певец (Стоян Дойчев), който ще се нанесе с гръм и трясък в територията на Художника и Италианеца (Петър Антонов). Той е приятел на лудия хер Линдеман и дори по-ненормален от него.

Снимка: bTV

А докато екипът на хотела, начело с Жорката, ще избухва още по-силно в познатата светлина, то бившата приятелка на Гомес - Виктория (Боряна Братоева) и Никола (Явор Бахаров) ще претърпят значителна промяна.

Под всеки ход на героите от „Съни бийч“ ще се крият плаващи пясъци, но дали това ще се окаже повод да оставят битките си или ще се амбицират още повече да постигнат целите си– гледайте в новите епизоди, които започват тази неделя от 20:00 ч. по bTV.

Снимка: bTV

Веднага след забавния сериал, bTV ще излъчи пилотния епизод на новия криминален трилър – „АЛФА“, който обещава да грабне вниманието на феновете на този жанр. Заплетени криминални случаи във всеки епизод и паралелно развиваща се, завладяваща сюжетна линия,  отлична актьорска игра, както от познатите лица, така и от младите талантливи актьори, ще приковат зрителите пред екрана всяка неделя от 21:00 ч.

Снимка: bTV

Още в първия епизод на сериала зрителите ще се запознаят с Максим Ръсин (Стефан Вълдобрев) – отстранен от полицията топ следовател и най-уважаван преподавател в юридическия факултет.

В пълна със студенти аула, той ще обяви имената на трима студенти, с които избира и ще продължи да работи по различни криминални случаи – някои от архивите, а други все още неразкрити.

Снимка: bTV

Те ще трябва да работят заедно, въпреки че са конкуренти, защото се борят за единственото свободно място в специалната група за неразкрити престъпления, която Максим Ръсин ще оглави в новооткритото бюро на Интерпол.

Снимка: bTV

Специалното място, където студентите Рая Макавеева (Валентина Каролева), Крис Алексиев (Спартак Панталеев), Мина Златарска (Виолина Доцева) и Филип Ковачев (Георги А. Богданов) ще работят по разрешаване на случаите се нарича Фризера.

Снимка: bTV

С него, по един или друг начин, са свързани и останалите основни герои в сериала – психоложката Жана Балканска (Мария Силвестър), журналистът Лео Балкански (Петър Антонов) и Генерал Ковачев (Иван Бърнев). Какво или кой е АЛФА, какъв е почеркът и посланието, което отправя – зрителите ще бъдат провокирани да разберат още в първия епизод на новия сериал тази неделя от 21:00 ч. по bTV.