Две жени и две момчета на 5 и 8 години са приети в МБАЛ-Благоевград след тежка катастрофа, станала тази сутрин на пътя Симитли-Банско.

Пътният инцидент станал в 10,10 ч на пътя, който минава през махала Сръндачка на симитлийското село Градево. На десен завой движещият се в посока Симитли "Шевролет" със софийска регистрация навлязъл в насрещното движение.

С жената зад волана пътувал съпругът й и бебе на около 6 месеца. Шевролетът се врязал странично в движещ се в посока Предел автомобил, в който, освен водача, пътували две жени и две деца.

Снимка: БГНЕС
При удара лекият автомобил с благоевградска регистрация излетял вдясно от пътя и паднал по таван в дерето. Пътниците и шофьорът на благоевградския автомобил излезли сами от смачканото купе. С линейка жените и двете деца са транспортирани до Спешното отделение на болницата в Благоевград.

Те имат повърхностни наранявания в областта на главите. На двете жени са поставени предпазни яки. Малките момчета са се отървали само с уплаха. Водачката, съпругът й и бебето от шевролета са невредими.