Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов упражни правото си на глас в Плевен.

„Гласувах за това, което сме започнали да водим като политика от много отдавна – за продължаващо увеличаване на доходите, за традиционното българско семейство, за сигурността на българските граждани“, каза той.

„Убеден съм, че в този мандат ние свършихме много работа – това, което бяхме обещали, и ще продължаваме в тази посока“, каза той

Каракачанов очаква следващият парламент да бъде шарен и изрази надежда да бъде по-национално отговорен.

„През тези четири години бяхме свидетели на моменти, в които част от политическите партии се държаха все едно, че не са български и се интересуваха от това как да нанесат някакво поражение на управляващите, отколкото да направят нещо полезно“, каза Красимир Каракачанов.

Той призова партиите в следващия парламент да служат на българския народ, а не на идеологии и чужди интереси.

„При толкова шарен парламент има един шанс да се формира правителство - ако партиите са национално отговори и ако поставят интересите на българите над собствените си политически амбиции и боричкания за власт. Освен пандемията, една от другите причини хората да не гласуват е, че повече от 30 г. наблюдават битката на партиите помежду им и чак след това те се интересуват от интересите на хората“, каза още Красимир Каракачанов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!