Лили Иванова и музикантите от Ли Оркестра закриха мащабното си национално турне пред хиляди почитатели в София.

Четвърти декември, 8 без 10 вечерта. Най-голямата зала на закрито у нас се изпълва, за да посрещне примата на българската поп музика.

След 31 концерта и над 100 часа на сцена в цялата страна, Лили Иванова и нейните музиканти ще излязат пред 15 хиляди души в Арена "София", за да закрият своето мащабно национално турне.

Някои почитатели пътуваха отдалеч за голямото събитие.

„Аз специално идвам от Милано, от малка я слушам, за мен е голяма емоция. Тя е част от живота ми по някакъв начин“, коментира 28-годишната Виктория Милева.

„Аз идвам от Англия, живея от 23 години там, от Лондон. Това е емблемата на България!“, каза 53-годишният Георги Василев.

През 2012, Лили Иванова първа от българските изпълнители напълни тогавашната зала "Арена Армеец". В същата година се раждат Алекс и Мартин, които срещнахме на концерта вчера.

„Лили Иванова е символ на България, винаги залите са пълни, защото искат да чуят нейния меден глас“, казаха момчетата.

Въпреки че финалът на турнето беше сложен снощи, Лили Иванова и музикантите от Ли Оркестра ще изнесат още един концерт на 11 декември в Панагюрище. С това примата и екипът ѝ дават заявка, че още от музикалното ѝ пътуване тепърва предстои.