"Вотът на недоверие ще направи нашето управление още по-силно, защото ще успеем да консолидираме мнозинството и наистина да управляваме с хората, които са готови да вземат решения, а не получават своите сигнали и есемеси от Сараите, от диванчетата, от Банкя".

Това каза сред хората пред Народното събрание Андрей Гюров, председател на Парламентарната група на „Продължаваме промяната“.

„Очакваме да проведем консултации с всички депутати, които са готови да влязат в разговори с нас, да изразят своето мнение, да покажат своя морал и достойнство. След това очакваме президентът да ни връчи мандат, който ние ще изпълним и ще търсим подкрепата“, допълни той.

Прогнозата е, че това е само една стъпка в отвоюването на държавата. Ще продължим да правим това, за което сме дошли, каза още Андрей Гюров.

„Хората зад нас показват, че тази промяна е необратима. Това е гражданското общество, което гарантира, че път назад няма“, допълни той.

Македония беше просто една димка, която да отвлече вниманието на хората и да отвлече вниманието на депутатите. Камъкът, който обърна каруцата, бяха милиардите.

По думите му няма платформа, на която да работим с партията на Стефан Янев.