С подмладени листи и промени в предизборната програма ГЕРБ ще се опита отново да бъде първа политическа сила, стана ясно по време на среща на ръководството на партията с млади активисти. Тя беше излъчена в социалните мрежи.

„Можем да направим много добра смес от опита на доказани успешни министри и младостта, дръзновението, силата и амбициите“, заяви партийният лидер Бойко Борисов.

Председателят на националния предизборен щаб Томислав Дончев анонсира, че „кога вече сме извън администрацията и институциите можем да сме по-дръзки“ и това ще се отрази на предизборната програма. ГЕРБ ще „радикализират“ вижданията си по отношение на административната реформа с въвеждането на т.нар „мълчаливо съгласие“ при инвестиционни проекти, намаляване на лицензионни и разрешителни режими, специален фокус към българите, които се завръщат от чужбина и мобилни кабинети с оборудване за телемедицина за малките населени места.

„Правителството на ГЕРБ за тези години направи много по отношение на българската икономика (…) Българската столица се превръща в едно от най-комфортните места за живот както в страната, така и в Европа“, коментира председателят на софийския щаб Даниел Митов.

Млади активисти на ГЕРБ с различни професии се представиха на партийния лидер. "Това са хората след 2 години за общински съветници, районни кметове, за кмет на София. Всичко това, което го говорите, не го препоръчвайте, а го вършете", заяви Борисов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!