Тя е само на девет, а гласът ѝ е звучал от няколко световни сцени – в Португалия, Испания, Италия, Англия, Малта, Румъния, Македония, Сърбия, Русия и Молдова. Помни първата научена песен, с която се представя пред публика – „Пухкави снежинки“, но любимите ѝ изпълнения, изненадващо или не, са на Уитни Хюстън и Джеймс Браун.

Още на 4-годишна възраст Фани Транчева се влюбва в музиката. Днес вече има над 30 спечелени купи и медали от национални и международни музикални състезания. Наскоро талантът ѝ е забелязан и в сръбско музикално телевизионно шоу, в което участва в момента.

Мечтае да бъде известна певица.

Освен красив глас малката Фани има и добро сърце. Със своя талант тя иска да помогне на друго дете – Любчо, да сбъдне мечтите си.

Любчо е на 15 години. Няма родители. Месец преди да се роди, пиян шофьор блъска майка му и баща му. Майката умира, докато го носи в себе си в осмия месец. В резултат на нещастния случай Любчо се ражда с детска церебрална парализа. Бащата му си отива няколко месеца по-късно, без да излезе от будната кома и без някога да разбере, че има син. От раждането на Любчо и до днес за него се грижат неговите баба и дядо.

„Той е много мило момче – казва Фани. – Казах му, че ще се оправи, че ще може да ходи“.

Фани продава дискове със своите песни, за да събере пари и да подпомогне лечението на Любчо. И вярва, че той ще се оправи.

Снимка: bTV

„Вярвам, че има коледни чудеса, наистина. Пожелавам си на мен да ми се сбъднат всички мечти и на децата, които мечтаят. И на Любчо да мога да му помогна“, казва тя.

Вижте повече във видеото: