Политическият журналист Ванина Недкова и социалният репортер Петър Антонов се присъединяват към екипа на bTV Новините от 1 септември. Двамата опитни репортери се включват в екипа на bTV Новините.

Ванина трупа опит като репортер вече 10 години в различни медии. Като стажант-репортер в - в Българската телеграфна агенция усвоява умението да представя новини със силата на думите. В следващите няколко години Ванина Недкова работи в информационни агенции, след което се среща и с печатната журналистика. Като политически репортер тя отразява ежедневно работата на Народното събрание и живота на политическите партии. През 2020-та година Ванина влиза в кулоарите на парламента вече като репортер, представящ новините и със силата на телевизията. За себе си казва, че обича да задава въпроси там, където се намират всички отговори - в сградата на съединението.

Първият досег на Петър Антонов с журналистиката е в БНР - Радио Видин, а по-късно става репортер и водещ на Новини в Радио "Фокус". Роден е във Видин, но идва в София, за да продължи образованието и кариерата си, като трупа опит и в телевизионната журналистика. Вярва, че най-големият учител е журналистиката на терен и извънредните събития, които се случват пред погледа на зрителя.  Носител е на наградата "Скритото добро" за 2016 и 2017 година. Отличието му е връчено за редица репортажи със социална насоченост.