Дарина, поредният отпаднал от риалити предаването „Фермата“, си спечели прозвището „черната нинджа“. Тя беше най-възрастната дама във формата и още в първия епизод беше избрана за майката на „Фермата“ 3. Ролята ѝ в реалния живот на майка на тансджендър дете е това, което я мотивира да участва в предаването, сподели тя в предаването „Тази събота“ по bTV.

В малките населени места, когато се появи различно дете, е страшно, посочи Дарина. Всички те съдят, без да имаш вина и без да пречиш на някого. Това беше една от мотивациите ми – влязох, за да започна дебат, каза Дарина.

По думите ѝ един от признаците, че нещо се случва с детето ти, е когато то започне да се гневи, да се самоизолира, да се разочарова от приятелите си, да не иска да вижда никого.

Снимка: bTV

Реакцията на околните е огромен проблем. Ние много неправилно разделяме хората, а всъщност душата е безполова, ние сме личности, градим се извън рамките на пола, посочи тя.

Според нея проблемът идва от самото възпитание от най-ранна детска възраст.

За участието си във „Фермата“ тя посочи, че вярва, че човек може да постига целите си без интриги и да се реализира като личност и с добро.

Вижте целия разговор във видеото: