Редакцията на най-гледаните новини в България – bTV Новините, предлага на своите потребители поредната иновативна функционалност – видеорепортажи, заснети на 360 градуса.

Клиповете могат се гледат – във всички посоки по хоризонтала и вертикала, на сайта btvnovinite.bg, а също и във „Фейсбук”, където новата функционалност е представена за първи път от медия в България.

360-градусовите видеорепортажи са поредната стъпка в технологичното развитие на bTV Новините.

В края на 2016 г. своя дебют направи новото мултифункционално студио на медията, което осигурява зрително изживяване от най-високо качество с първата в Европа извита LED видеостена с резолюция, по-голяма от Full HD, „оживяващи” триизмерни елементи и пет камери, улавящи всеки детайл.

В нощта на 26 срещу 27 февруари зрителите ще видят студиото в различна светлина – по време на единственото у нас пряко предаване на церемонията на Оскарите. Може да я проследите следващата неделя по bTV Cinema. Началото ѝ е в 23 ч.

bTV Новините, категоричният информационен лидер в България, ще продължава да представя на своите зрители и потребители силата да бъдат информирани – от телевизионния екран, от компютърния монитор или екрана на смартфона си.

* Според проучвания на GfK и Маркет Линкс през 2016 г. и данни на ГАРБ за периода 2016 – януари 2017 г.