Юбилейното, 10-о издание на най-мащабната доброволческа инициатива „Да изчистим България заедно“, беше отличено на първо място в категория „ESG Комуникационна кампания“

Най-мащабната доброволческа инициатива в България „Добрият пример | Да изчистим България заедно“, спечели първо място на годишните награди за най-успешните комуникационни кампании в България - BAPRA Bright Awards 2023 . Златното отличие в надпреварата, организирана от Българската асоциация на PR агенциите, бе присъдено в категория „ESG Комуникационна кампания“.

126 са проектите, които се състезаваха в 17 категории на конкурса BAPRA Bright Awards тази година. Тази бройка представлява ръст от над 20% спрямо 2022 г. Още по-голям е и броят на агенциите и компаниите, които се включиха в състезанието – тази година са 28.

Специалната категория „ESG комуникационна кампания или проект“ отличава комуникациите на компании или агенции, които са постигнали устойчиво развитие през изминалата година. bTV Media Group със своята мащабна инициатива „Да изчистим България заедно“, завоюва отличието в конкурса в конкуренцията на още 7 проекта. Престижното международно жури отличи дългогодишните усилия на медийната група в подкрепа на природата на България и цялостната идея на bTV да показва добрия пример, да вдъхновява хората и компаниите, че промяната за по-добра околна среда е в ръцете на всички нас.