Жестоко убийство потресе Стара Загора. Части от тяло бяха открити в чувал. По случая има заподозрян, който е задържан. 

Мотивите за престъплението не са ясни, но вероятно става дума за битов конфликт. В кв. кв. „Три чучура – Север“ случаен минувач е открил в контейнер зловещата находка. 

Сигналът на тел.112 е подаден малко след полунощ .До момента разследването показва, че жертвата и задържаният са се познавали добре. Обвиняемият се опитал да скрие следите, като разчленил жертвата.

Убитият е 42-годишен криминално проявен и преди седмици се е прибрал от чужбина, където е работел. Предполагаемият извършител също е криминално проявен, на 57 години. Той е задържан и му е повдигнато обвинение за умишлено убийство.

Части от тялото на убития мъж са открити в дома на обвинения, но той не е признал за престъплението. 57-годишният мъж не е дал никакви обяснения на полицаите. 

В момента МВР събира косвени и преки доказателства за неговата съпричастност към убийството. Окръжният прокурор обясни, че все още не е ясно къде е станало убийството, защото има прикриване на следите.

Мъжете са били в близки отношения, никой от тях не е клошар. Не са открити и всички части на жертвата. Ако бъде признат за виновен, задържания го чакат между 10 и 20 г. затвор.