„Много е важно да се промени промяната, защото промяната ни донесе цените на тока в пъти повече. Починали през последните 14 дни – на първо място в света. Кандидат за президенти и министри обясняват, че се справят добре с пандемията. Умират по болниците хората, така че това трябва да се промени“.

Това каза лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, след като гласува в Банкя.

„Когато поскъпват токът и горивата, това води до растеж на цените. Тоест, когато се нормализират тези параметри, ще се нормализират и цените“, каза още той.

„Искаме да спрем промяната всеки понеделник да се тегли по половин милиард и да не знаем за какво. Ще направя всичко безотчетното крадене в момента от няколко олигарси, свързани с тока и под чадъра на служебното правителство, да спре“, категоричен бе Борисов.

„Именно затова промяната на промяната е изключително важна“, допълни бившият премиер.

„Няма сфера, в която да не е пълен хаос освен в кражбите, където пътят на копринката ги подреди много добре“, допълни той.

На въпрос говорил ли е с Корнелия Нинова Борисов заяви, че много би искал да могат да си говорят с нея, защото в последния месец тя се е държала най-адекватно от всички.

„Не съм имал честта нито по телефон, нито по имейл, нито на живо, нито през чакри или нещо такова да разговаряме. Това е голяма лъжа, за да ѝ подбият по някакъв начин авторитетът. Това показва задкулисие и едва ли не, че тя не си играе за нейния кандидат-президент“, поясни Борисов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!