Предприемчиви българи бяха отличени от английската кралица Елизабет. Бизнес идеята на семейство Тоточеви от Пазарджик ги отвежда до Лондон в Бъкингамския дворец.

Вече 5 години семейството живее в Англия. Те произвеждат „облекла за телефони”. Те са направени от самозалепващ материал, по дизайн на главата на семейството. Наскоро бизнесът им беше отличен с кралски печат от Нейно величество.

Снимка: btvnovinite.bg

Ангел Тоточев сподели, че това е символ на изключителен принос в бизнеса във Великобритания, на който селекцията се извършва лично от кралицата, по препоръка на министър-председателя Тереза Мей.

Наградата ще им бъде връчена през септември. Тази вечер принц Чарлз дава прием в Бъкингамския дворец за участниците в конкурса по предприемачество, сред които са и семейство Тоточеви.

Снимка: btvnovinite.bg

Труд и оптимизъм са помогнали на семейството да измине дългият път от родния град до централен Лондон. „Когато човек вярва в себе си, може да си постигне мечтите, независимо дали е в България, Англия или някъде другаде. Просто нас тука ни споходи късмета”, сподели съпругата на Ангел – Ивета.

Снимка: btvnovinite.bg