Седмица остава до ARTE Feastival във Велинград. След миналогодишния успех на първото си издание фестивалът се завръща на 26, 27 и 28 август с палитра от забавления и още по-наситена и разнообразна програма.

Очакват ни неповторими три дни със ZAZ, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, N.O.H.A., Kosheen, S.A.R.S., The Cardigans, John Newman, Bomfunk MC’s, Leeroy Thornhil, Delinquent Habits и Regard.

Семейни забавления очакват и малките, и големите посетители на фестивала във Велинград. За да бъде семейната идилия пълна, целта на организаторите тази година е всеки един член на семейството да се чувства добре и с разнообразната програма от активности.

ARTE Feastival е събитие, подходящо за семейства с деца и все пак някои от заниманията, като тези около бара например, са позволени единствено за възрастните. Затова тази година във фестивалната зона ще има и Kindergarten – място, където родителите да могат да оставят хлапетата на грижите на страхотните аниматори на ARTE за вечерта.

Тази година ARTE Feastival се превръща във фестивална територия, благоприятна и за домашни любимци. Всеки, взел решението да сподели тридневния фестивал със своя четириног приятел, е нужно да се запознае с условията и правилата, които трябва да спазва, както и да попълни предварително декларация.