Полицията издирва 29-годишния Божидар Ангелов Радев и 5-годишния му син Ангел Божидаров Радев от с. Копринка, Казанлък.

Двамата са напуснали дома си на 5 март около 18 ч. и оттогава са в неизвестност. За последно са били забелязани в района на селото с лек автомобил „Мерцедес Ц 200 компресор“, сив на цвят, без регистрационни табели. 

Божидар е среден на ръст, с нормално телосложение, черна къса коса. Облечен е със зелена блуза с дълги ръкави, черно зимно яке с качулка с кожени ръкави и черно долнище на анцуг. Обут е с черни маратонки.

Снимка: МВР

Момченцето - Ангел е носело тънка розова блуза с дълги ръкави и с изображение на Мики Маус отпред и сиво долнище на анцуг с разноцветни хоризонтални черти отстрани на двата крачола. Обуто е с черни маратонки, а на ръката си носи златна гривна с надпис „Ангел“.

Гражданите, които имат допълнителна информация за двамата или са ги забелязали, могат да сигнализират на тел.112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

Снимка: btvnovinite.bg

Близките им казват, че 28-годишният мъж се разбирал със съпругата си, с която живеел от 6 години. Тя сподели, че Божидар е отишъл до магазина със сина им преди да изчезне.

А сестра му обясни, че са го търсили навсякъде, където той ходи.