„Не паркирай“ написано със спрей – така собственичка намира автомобила си в столичния кв. „Красно село“, след като го е оставила по начин, който затруднява влизането и излизането от гараж в блок.

„Обадихме се на 112. Търсихме съдействие от общински паяк - абсолютно нищо не се случи в рамките на час и половина“, разказа Ирина Василева. Взема нещата в свои ръце – но с щадящо средство: „Това е изкуствен сняг, който хората слагат по прозорците“.

Жената с колата не се разкайва за начина, по който е паркирала. Любителско видео е запечатало реакцията ѝ към Ирина – заплашва я, че ще я накара да оближе боядисаното. Авторката на т.нар „арт провокация“ е категорична, че никой освен шофьорката не е бил агресивен.

Ирина е категорична, че няма повече да толерира системните нарушители в квартала си, в който паркоместата по принцип са кът.

Има и лична причина: „Синът ми, който е на 2, имаше нужда от медицинска помощ и то вечерта. Наложи се да излезем... Когато се върнахме в 11:30 вечерта от Пирогов. Тук отново имаше паркиран автомобил. Абсолютно блокиран вход и изход към сградата. Недай си Боже да трябваше да излезем и колата да беше там. Просто не ми се мисли“.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!