Водещите на прогнозата за времето Боби Лазаров и Стаси Цалова гостуваха в предаването „COOLt“ по случай 20-годишнината на bTV Новините.

„Аз съм от първата емисия на bTV Новините. Тогава представих прогнозата за времето за мой ужас, защото не се справих изобщо добре. След това през годините съм имала редица най-различни ситуации“, спомни си Стаси Цалова.

Двамата разказаха за някои забавни номера, които са им погаждали колегите.

"Напрежението е голямо, когато си на живо в ефир. Всичко е възможно да се случи. през тези номера и чувството за хумор ние си избиваме малко напрежението и нещата вървят по-леко“, сподели Боби Лазаров.

За Стаси Цалова любим момент е, когато снима извън студиото.

„Човек с приключенски дух съм и винаги съм обичала да ходя на снимки. Там са ми се случвали доста интересни неща, срещала съм интересни хора, животни. С колегите сме правили щуротии, като да направим снежен човек за 3 минути“, разказа Стаси Цалова.

„При мен пък е обратното. Аз от новините – 17 години като репортер непрекъснато в движение и навън – сега дойдох в студиото. Имало е много случаи – странни, забавни. Например, в 7:30 ч. сутринта в едно трънско село ни посрещнаха с греяна ракия“, спомня си Боби Лазаров.

А някои от забавните истории, с които са се сблъсквали репортерите на bTV - гледайте във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!