Николай Михайлов се прибра в България, където в следващата седмица ще продължи своята рехабилитация. Вратарят на националния отбор даде ексклузивно интервю пред bTV, в което разкри интересни подробности за евентуален трансфер през лятото, както и за климата в представителния тим.

Михайлов потвърди прогнозите, че след две седмици ще може да започне нормални тренировки с Твенте и шансовете да играе в последните мачове на отбора в края на годината не са никак малки. Той призна, че остава в холандския отбор до лятото, когато почти сигурно ще бъде трансфериран в по-голям европейски отбор. Кандидати са тимове от Германия, Англия и Италия, които ще трябва да платят трансферна цена в размер на около 5 милиона евро.

По повод слуховете за интерес на Ливърпул Михайлов заяви , че наистина скаути на английския гранд го следят отблизо, но те не са единствените. В последните две години той е в полезрението на още 15 отбора, които продължават да наблюдават негови мачове. Според вратаря на Твенте, отсъствието на звезди като Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров в националния отбор, е повлияло положително на атмосферата и колектива, а селекционерът Пенев изпипва детайлите до перфекционизъм.

В личен план Михайлов все още не обмисля дълготрайно обвързване с половинката си Алисия , заради ангажиментите на двамата в професионален план. И още от видеото с обширното интервю на Николай Михайлов пред bTV.