Тодор Неделев направи своя официален дебют в Бундеслигата във вторник вечер (25 март), когато игра 15 минути при загубата от Брауншвайг. Българският национал бе много щастлив след първия си мач в едно от най-силните първенства в света и се закани да докаже на треньора си, че може много повече. Ето какво каза Неделев след мача:

„Щастлив съм за първия мач, че направих дебют в Бундеслигата. Само е гадно, че не можахме да спечелим и загубихме по такъв начин, но има и такива мачове. Надявам се занапред да влизам в групата, треньорът да ме пуска да играя, да показвам какво мога. Наистина ще се докажа на треньора, че мога много повече от това, което досега съм играл.”

Тодор Неделев дебютира в Бундеслигата >>

 

Талантът на Ботев (Пловдив) премина в Майнц в началото на 2014-а. Той се присъедини към новия си тим на 2 януари и започна подготовка с тях. Неделев взе участие в няколко контроли, вкара гол, а и успя да впечатли съотборниците си с красиво попадение по време на тренировка. До момента обаче не попадаше в групата за мачовете от Бундеслигата.