Ясен Петров заяви, че е много доволен от лагера на Левски в Кипър и вече има яснота около състава на "сините" за мача с ЦСКА. Неприятната ситуация с бомбената заплаха при пристигането на отбора в България не попречи на наставника да даде обширно интервю за медиите.

"Няма как да не съм доволен от подготовката. Мисля, че свършихме всичко, за което отидохме в Кипър. Изиграхме голям брой контроли, а последните три от тях бяха срещу водачите в местните им първенства. Имаме яснота за стартовия състав срещу ЦСКА, но има още време до 26 февруари. Всички в отбора са здрави и са готови за мача. Не е уместно да се правят сравнения между съперниците в контролите и българските отбори. Срещнахме тимове, които играят динамичен футбол и притежават добри играчи. В последните три мача показахме доста добра игра и качеството беше високо. Винаги има какво още да се желае, но мисля, че в момента Левски е балансиран на всички постове", заяви старши треньорът на "сините".

"Матондо играе на поста на Жоазиньо, но му трябва време за адаптация. Той прави това стъпка по стъпка. Всеки един мач е ключов за целите, които сме си поставили. Двубоят с ЦСКА е много важен", допълни още наставникът.