В началото на другата седмица ЦСКА започва изграждането на изкуствен терен на мястото на прочутото подобие на игрище, кръстено със звучното име „Маракана”. То се намира до бившата хокейна площадка на „Червено знаме”.

„Много съм щастлив. В момента емоциите взимат връх при мен, защото знам колко важна за ЦСКА бе тази крачка. Време беше талантите ни да имат хубави условия за тренировки. Толкова е сладка тази новина, че си струваше чакането. Децата и родителите им също не са на себе си от радост. Непрекъснато получавам поздравления. Сега разглеждам офертите от фирмите и в началото на другата седмица давам старт на изграждането на изкуствения терен. Ще изберем най-доброто като настилка. Г-н Александър Томов осигури парите на сто процента. Така ДЮШ на клуба ще се върне към нормалното си съществуване. Не мога обаче да прогнозирам колко време ще отнеме строежът, защото не съм специалист. Но е ясно, че пусковият му срок ще е приемлив и за нас и, за изпълнителите”, обясни развълнуваният директор на школата Спас Джевизов.

„Веднага щом се даде светлина за съставяне на дублиращия отбор на ЦСКА, съм готов с предложение за негов треньор. Според мен вариантът ми е най-подходящият. Просто имам точния човек за този пост”, заяви още легендата на червените.

Иван Ченчев, в-к „Тема Спорт”