Собственикът на Левски Тодор Батков категорично отрече, че клубът се продава. Адвокатът заяви, че не се познава с евентуалните купувачи от Румъния.

"Левски няма цена, защото е нещо, което обединява всички българи. Първо, аз нямам намерение да продавам Левски. Второ, надявам се не очаквате от мен да повторя сагата с Прамод Митал. Аз не съм такъв човек, а и става въпрос за Левски", заяви Батков пред журналисти днес.

"Благодаря на тези господа, че инициираха да се пише толкова за Левски в последните дни. Благодаря на медиите за интереса, за пореден път се видя, че ако го няма Левски, няма за какво да пишете и говорите”, допълни в типичния си стил Тодор Батков.

Собственикът на "сините" разкри, че не е говорил за намаляване на премиите с тарторите на клуба - Гонзо, Петков, Миланов и Йовов.

"Не сме говорили за намаляване на премиите. Говорихме за нова система на премиране, която футболистите поискаха. Обмислих и се съгласих с тяхното предложение", каза още Батков, който посети футболистите и треньорския щаб преди началото на полусезона.

Мнението на Тодор Батков вижте в прикрепения файл.