Президентът на Професионалната футболна лига Валентин Михов и секретарят Любе Спасов изпратиха поздравителен адрес до ръководителите, треньорите, футболистите и феновете на ПФК Левски след изключителния успех на българския шампион – отстраняването на италианския Киево и класирането в групите на Шампионската лига. В него се казва:

 “Скъпи приятели,
Думите са бледи, за да изразят огромната ни обич и благодарност към всички Вас, които сбъднахте една бленувана толкова години мечта на родния клубен футбол и влязохте в групите на най-престижния турнир не само в Европа – Шампионската лига! Влязохте с гръм и трясък, поваляйки не кой да е, а представителя на страната – световен шампион от Мондиал 2006! Поздравяваме Ви от все сърце за този спортен подвиг и искрено желаем на Вас и Вашите семейства много здраве и още много човешки и футболни радости.
Мили момчета, треньори, шефове и привърженици на Левски, продължавайте да мечтаете и да побеждавате на спортното поле именити съперници. Футболна България винаги ще е заедно с Вас и ще подкрепя Вашите усилия и тези на останалите ни представители в европейските клубни турнири да докажат голямата си класа!”