Отборът на “Бодигард” спечели първото място в единствения футболен турнир за запалянковци Каменица ФЕНкупа’06 в град Сливен. На финала те се наложиха над своя съперник – тима на “Блу Стоунс”, с резултат от 2:1. Така момчетата от “Бодигард” се класират за Големия финал на Каменица ФЕНкупа’06 през месец септември, където ще се изправят срещу победителите от останалите регионални кръгове и ще се борят за голямата награда - пътуване с националния отбор по футбол по време на квалификация за Евро 2008 в Люксембург. На трето място в надпреварата за града останаха отборите на “Интернационал” и ”Черешка”.

Организаторите на Каменица ФЕНкупа’06 връчиха и четири специални награди в следните категории: за “Най-добър вратар” бе обявен вратарят на шампионите “Бодигард”– Боян Панайотов, който допусна най-малко попадения във вратата си по време на турнира. Отличието “Най-спортменски отбор” отиде при момчетата от отбор “Черешка 1”. Отборът с атрактивно име – “Ангелите от Клуцохор”, излъчи и победителя в категория “Най-атрактивен състезател” в лицето на Атанас Тодоров. За “Най-резултатен отбор” бяха отличени класиралите се на трето място – тимът на “Интернационал”.

Каменица ФЕНкупа’06 за Сливен събра общо 70 отбора, които се хвърлиха във футболното състезание този уикенд. Те стигнаха до финалния етап от надпреварата, след като успешно преминаха през предварителните квалификационни срещи. По време на квалификациите за града сили премериха общо 140 отбора.