Вратарят на националния ни отбор по футбол Николай Михайлов сподели след нулевото равенство с Чехия, че е доволен от мача. Играчът на Твенте, който сложи капитанската лента след излизането на Ивелин Попов, каза още, че очаква през следващата година да спечелим повече точки в мачовете.

"Хубав мач се получи, ние имахме повече положения. Чехите основно пробваха с далечни удари, а ние атакувахме. Иначе съм доволен от играта ни. Трябва да се има предвид също и това, че в предишния мач повече от час играхме с човек по-малко и сега умората си пролича, но все пак удържахме да не допуснем гол. Играхме като равни с чехите, а те са голямо име все пак.

Тази 1 точка е добре. Следващата година са ни по-леки мачовете и се надявам да вземем повече точки. Да си спомним какво говорихме преди квалификациите. Нека останем здраво стъпили на земята и да се радваме на израстването ни.

По-добрата игра се дължи на това, че вече всички сме семейство, няма групички, няма лагери. Няма и звезди, защото всички сме един отбор."