Юношеският национален отбор на България (до 17 години) претърпя втора загуба на Европейските квалификации в Скопие. Този път нашите отстъпиха с 0:3 на Полша. Така след този мач шансовете на родените през 1997 година таланти да преминат нагоре остават само илюзия.

Националите ни показаха добра игра в центъра на терена, сформираха хубави атаки, но така и не се намери кой да вкара гол от тях. Най-близо до това бе юношата на Славия Китан Василев, който удари гредата в 23-ата минута, след като излезе по диагонала и стреля.

В 60-ата минута капитанът на поляците Филип Ягиело вкара първия гол в мача. В 72-ата минута Полша стигна до втори гол, а негов автор стана Артур Семашко, който се появи на терена минута по-рано. След още 2 минути Октавиян Скжеч след излезе сам срещу Митов и не сгреши- 3:0.

В другата среща от нашата група Белгия разгроми домакините от Македония с 5:0. Така Белгия (голова разлика 7-0) и Полша (голова разлика 6-2) водят с по 6 точки. Нашите момчета (0-5) и Македония (2-8) са с по 0.