Националният селекционер Станимир Стоилов все още има колебания за два поста в титулярния състав за утрешната европейска квалификация от група 7 с Беларус . Това заяви той преди заминаването на отбора за бившата съветска република. Мъри ще обяви утре състава за мача, а окончателното решение ще вземе след тренировката довечера. "Гледал съм много мачове на отбора на Беларус, а играчите също са наблюдавали един. Смятам, че те не трябва да бъдат обременявани с повече. Аз съм достатъчно добре запознат с техния стил на игра", разкри Стоилов на аерогария "София".

"Лъвовете" заминават с чартърен полет за Минск в 10.25 днес. Довечера от 19.00 часа те ще направят тренировка на стадион "Динамо", където утре е европейската квалификация с беларусите.

"Кой знае какво да се промени, не би трябвало да очакваме. Целта ми е да върна увереността и самочувствието на момчетата. Не се притесняваме и очаквам да победим с добра игра", допълни треньорът на Левски, който беше повикан спешно да спасява положението в националния отбор. На въпрос колко точки ще бъдат необходими на отбора за да се класира при две победи срещу Беларус, Стоилов отвърна: "Не бива да затъваме в толкова сложни сметки. Важното е да спечелим двата мача, а сега просто следващите мачове не трябва да ги вадим на преден план". България е на трето място в група 7 след отборите на Холандия и Румъния.