Звездата на националния отбор по футбол на България Мартин Петров остана разочарован от факта, че румънецът Адриан Муту няма да играе в срещата между двата тима на 17 ноември. "Много жалко, че няма да е на терена", процеди през зъби Марто, а изражението на лицето му корено се промени при научаването на новината.
Това стана докато футболистът на Манчестър Сити и капитанът на "трикольорите" Димитър Бербатов награждаваха най-добрите млади български таланти, участващи в турнирите на Националната програма „Децата и футболът", организирани от Асоциацията на българските футболисти.

""
Интересът към събитието от страна на медиите бе огромен, а Мартин продължи: "Не е моя работа да определям националния селекционер. За мен няма значение как се казва. Обърнете се към Борислав Михайлов и питайте него. Мен ме интересува да победим Румъния. Мачът е важен за нашия тим и в никакъв случай не трябва да се отпускаме. Един успех ще ни зареди с допълнително самочувствие. Все пак те ще играят на Европейско първенство."

"" СНИМИКИ: ГЕОРГИ КАЗАКОВ, SPORTAL.BG