Националът Станислав Манолев се надява да нов добър резултат във втората световна квалификация срещу Армения. Мачът е във вторник, 11 септември, от 21 часа на стадион "Васил Левски" в София.

"Арменците са много добри футболисти, особено в нападение и в халфовата линия. Познавам ги, едно момче играеше в Аякс. Мисля, че са доста добри на контраатака. Защитата им е слабото звено. Като цяло обаче са много добър отбор, защото в предишните квалификации една точка не им стигна за бараж. С повече самочувствие, ще бъдем по-уверени в себе си. Но не трябва да прекаляваме. Трябва да покажем игра и самочувствие, а не само самочувствие без игра. Радвам се, че срещу Италия публиката ни подкрепяше цял мач. Надявам се този път да се напълни стадионът, да повярват в нас.

Затвори трансферния прозорец и вече си оставам в ПСВ и се надявам да започнат да разчитат на мен. Това си е треньорско решение. Ласкае ме фактът, че голът ми срещу Италия бе избран за най-красив от УЕФА, но за това има заслуга целият отбор. Това е първият ми гол за националния, надявам се да не е последния. Сега гледам да не скачам в облаците, след мача с Армения, ще се радвам малко повече", заяви Манолев.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО ВИДЕО СЪС СТАНИСЛАВ МАНОЛЕВ!