Селекционерът на националния отбор по футбол Любослав Пенев обяви, че въпреки домакинската загуба от Украйна с 0:1, дава много висока оценка за представянето на тима ни през 2012 година.

Наставникът на "трикольорите" призна, че според него нашите са заслужавали равенство срещу съперника тази вечер, но въпреки това контролата е била много полезна.

"Не се получиха нещата, негативен резултат в контролата. Посредствено първото полувреме. Определено слабо първо полувреме. Според мен реалният резултат е равен, но това е игра на голове", коментира Пенев.

"Изключително полезна контрола, играха много нови футболисти. Тази контрола е част от изграждането на един нов отбор, който вече има ядро. Давам една много висока оценка на нашия отбор за представянето му досега", каза още селекционерът.

"Каква оценка поставям на отбора за изтеклата година ли? Давам много, много висока оценка. Това е нов отбор, с ново ядро основни футболисти. Тази контрола е част от изграждането на новия отбор. Но несъмнено оценката е много, много добра", каза още Пенев.