Шампионът Левски победи много трудно с 3:2 втородивизионния Хасково при дебюта на Зе Суареш в контрола, играна на помощното игрище на стадион "Георги Аспарухов". Домакините поведоха с две попадения на Екундайо Джайеоба през първата част, но Куртев изравни с два бързи гола във вратата на "сините" в рамките на 7 минути през второто полувреме. В 66-ата минута левият халф-бек Веселин Минев, оставил отново много добри впечатления с играта си, вкара победния гол.

"" 

Новото бразилско попълнение на шампионите Зе Суареш остави много добри впечатления от играта си, след като започна мача в титулярния състав, асистира за първото попадение и бе заменен в 72-рата минута. Дясното крило бе много активен, като на няколко пъти демонстрира големия си технически потенциал срещу защитата на Хасково. Бразилецът центрира по земята в 21-вата минута, като намери Джайеоба, който с удар в десния ъгъл откри резултата. В края на първата част Мариан Огнянов намери Джаейоба, който с мощен удар удвои. Топката рикошира в горната греда на вратаря Стойчев и тупна зад голлинията.

На почивката бяха направени множество смени най-вече в тима на гостите. Едната от резервите Куртев реализира два гола между 50-ата и 57-ата минути, като дори можеше да вкара и трети гол във вратата на Георгиев, заменил Митрев на почивката. Близо десетина минути по-късно Веселин Минев вкара третия гол. Той довкара избита от резервния вратар на гостите топка след удар на Джайеоба.

ЛЕВСКИ - ХАСКОВО 3:2
1:0 Джайеоба (21)
2:0 Джайеоба (44)
2:1 Куртев (50)
2:2 Куртев (57)
3:2 Минев (66)

ЛЕВСКИ: Митрев, Бензукан, Топузаков, Минев, Балтанов, Иванов, Ричард, Зизов, Огнянов, Джайеоба Зе Суареш
През втората част: Георгиев, Балджийски, Табаков, Недялков, Цавчев, Мутафчийски, Манчев

ХАСКОВО: Стойчев, Себат, Димчев,Киров, Попов, Петев, Димитров, Стоилов, Василев,Добриков, Иса
През втората част: Белбер, Сабри, Реджеб, Чилингиров, Узунов, Куртев, Матев

СЪДИЯ: Цветан Георгиев
СТАДИОН: Помощно игрище - "Георги Аспарухов"- 450 зрители