Капитанът на Локомотив (София) Кристиян Добрев коментира пред радио "Гонг" непосредствено след края на реванша срещу Македония (Скопие), че „червено-черните“ съвсем заслужено продължават напред. Локомотив направи 1:1 в Скопие и след победа в първия мач с 2:0 продължава напред в турнира за Купата на УЕФА.

"Мисля, че стояхме далеч по-добре на терена. Видяхте, че ни вкараха смешен гол, но все пак важното е, че продължаваме напред. Надявам се да бъдем поставени при жребия, тъй като при тази ситуация ще имаме по-сериозни шансове. Не мисля, че специално в този мач бяхме построени нестандартно в защита. Бяхме отново четирима в линия като гола, който ни отбелязаха си беше чисто недоразумение. В крайна сметка мисля, че се представихме добре и съвсем заслужено продължаваме", заяви защитникът.

Заедно с това той не пропусна да коментира шансовете на тима при по-нататъшното му участие в турнира за Купата на УЕФА.

"Естествено предпочитам отбори, които можем да отстраним. Надявам се жребият да бъде благосклонен и да ни се падне преодолим отбор. При всички положения обаче в следващия кръг ще се хвърлим настървено и ще гоним само победата. Сигурен съм, че можем да отстраним поне още един отбор", заключи Криситиян Добрев.