Мнения на играчи от националния отбор след контролата срещу Кипър, която България спечели с 1:0 с гол на резервата Илиян Мицански.

Ивелин Попов: "Имахме положения, но мои грешки и прибързани отигравания попречиха да излезем с по-добър резултат от мача. Някак сме беззъби. Кипър са възрастни футболисти, които не са с необходимата класа. В момента налагаме нашия стил и имаме нов облик.Не е подтискащо да играем пред толкова малко публика. Който иска да идва, няма да се молим на никого. И да ни псуват, и да не ни псуват не им обръщаме внимание", каза Попов.

Илиян Мицански: "Играя в България за първи път от седем-осем години и изобщо не усещам, че играя футбол. Мисля, че това, което беше на трибуните днес не е нормално. Смятам, че не само футболистите са виновни за тази ситуация, хората също да помислят за футбола и спорта. Игрите през последно време не бяха добри, но и хората трябва да помислят и да ни подкрепят с Италия. Всички трябва да видят, че се работи по-различно в отбора и се надявам за напред да показваме по-добри игри, и да идва повече публика.Срещу Италия ще има напрежение. И се надявам нещата с феновете да се променят за този мач".

Иван Иванов: "Имаме сили да вземем точки от Италия, аз съм обнадежден. Виждате, че след идването на Любослав Пенев резултатите вече са доста по-добри, а и играта ни се промени. Преди няколко години при Пламен Марков постигнахме добър резултат срещу Италия в София, дано и сега да се представим добре.Мачът с кипърците беше полезна проверка, а и ние ги надиграхме през цялото време".

Емил Гъргоров: "Смятам, че нашият отбор игра по-добре, а и като цяло се получи добра проверка. Имаме пропуски в играта, но на следващия сбор треньорът ще ни ги каже. И тук започнах да играя както в Лудогорец на върха на атаката и се чувствам добре. Италия може би е топфаворитът в нашата група и всяка спечелена точка срещу тях може да се окаже с двойна стойност".