Наставникът на Левски Илиан Илиев се надява тимът му вече да е на верен път след разгромната победа с 4:0 срещу Черно море в двубой от осминафиналите на турнира за Купата на България.

"Не бива да казваме големи неща, преди да сме ги свършили. Изиграхме хубав мач, а сега предстоят двубой за първенството срещу Славия и реванш срещу Черно море. Нищо не е решено. Нашите футболисти положиха
достатъчно усилия, за да бъдем по-спокойни в реванша. Пресирахме другия отбор и се трудихме за тази победа. Надявам се тези две поредни победи да внесат нужното спокойствие в отбора. Трябва да извлечем поуки от тези два мача, в които вкарахме много голове. Освен да се трудят на терена, играчите ни трябва и да се забавляват".

Наставникът на Черно море Адалберт Зафиров каза, че "моряците" ще се опитат да спечелят реванша, въпреки че ще им бъде доста трудно.

"Левски игра добре и ни надигра. Те вкараха това, което имаха, а ние не го направихме. След първите три гола имахме възможност да се върнем в мача, но не стана. Навън играем по съвсем различен начин и често получаваме ранни голове. Ще си изиграем реванша, но ще бъде трудно да вкараме толкова много голове. Все
пак, ще се опитаме да спечелим мача. Сега предстои да направим селекция и да попълним празните места в отбора. Не мисля, че ще накажат Сашо Александров за една година. Той се затича към съдията и не го удари умишлено. Червеният картон си е червен картон.