Отборът на Левски замина за Кипър, където ще се проведе вторият етап от зимната подготовка на "сините". В Агия Напа момчетата на Ясен Петров ще изиграят общо шест контроли. Сигурни са проверките с Дубница, Белхатов и Теплице, Виктория (Пилзен) и Оцелул. В последния момент ще се реши дали тимът ще се изправи срещу Динамо (Москва) или сръбския Рад. Групата на Левски вижте тук.

"Няма да продаваме наш футболист, но може да привлечем някой играч. Ако се появи подобен добър футболист. Отказахме около 2 милиона евро за Гара Дембеле три дни преди затварянето на трансферния прозорец. Това е наше решение. Така сме преценили ” , коментира на аерогарата спортният директор Георги Иванов.

"Имаме си план за подготовката и си го следваме. Нищо специално нямаме преди мача с ЦСКА. Мачът е дерби, и за това е специален, но ние ще сме готови за него. Новите попълнения са в добро състояние. И Матондо, и Видович се включиха наравно с останалите. И двамата идват от първенства, в които са взимали участие. Матондо е играл във втори отбор, изиграл е 12 мача, така че е в добро физическо състояние", сподели треньорът Ясен Петров.