Халфът на ЦСКА Георги Илиев заяви непосредствено след победата на тима над Динамо (Тирана) с 4:1, че независимо от трудия успех по-важното е, че "червените" вече са в следващия кръг на турнира за Купата на УЕФА, предаде репортер на Sportal.bg. ЦСКА спечели с общ резултат 5:1, след победа в първата среща в албанската столица с 1:0. Българите обаче допуснаха грешка в самото начало на срещата и след едно статично положение получиха гол в 12-тата минута за 0:1.

"Беше наистина труден мач, но в крайна сметка успяхме да променим неговия развой и да спечелим. Не смятам, че в началото играта не ни спореше, просто допуснахме досадна грешка в защита и получихме гол. Важното е все пак, че победихме и продължаваме. Наистина 1:1 беше доста коварен резултат. При един техен гол нещата се усложняваха допълнително", заяви Илиев.

Играчът на "армейците" обаче не пропусна да отбележи, че указанията на старши треньора Пламен Марков са изиграли голяма роля за преобразяването на тима след почивката.

"Наистина указанията на Пламен Марков оказаха въздействие. Мисля, че ги изпълнихме в пълна степен и това  пролича на терена", завърши Илиев.