Още един трансфер обявиха от ръководството на Етър. Тригодишен договор с клуба подписа френският защитник Давид Битсенду. Той води подготовка с етърци от януари и игра във всички контроли досега, като качествата му бяха харесани от треньора Цанко Цветанов.

Битсенду е роден на 26 март 1989 г. и идва от френския аматьорски Монлюсон. Играе като десен бек и като централен защитник, а на него ще се разчита да заздрави отбраната. Давид подписа договор за срок от 3 години.

За пръв път в историята си Етър ще има екипи с изписани на гърба имената на футболистите, съобщиха от ръководството. Днес в клуба дойдоха мострите на екипите от марката Jumper, които ще бъдат готови до първия официален мач на 3 март. Те ще са в традиционния виолетов цвят, а новото освен появата на нов спонсор "Алекс ОК" на тях, ще бъдат имената на играчите.

Нова промяна претърпя планът за контролните срещи. "Виолетовите" няма да гостуват в Мездра, а в събота ще играят срещу Тунджа (Ямбол). Мачът е от 14:00 часа на стадиона в Елхово.