Президентът на Черноморец Бургас (София) Ивайло Дражев обяви, че ще пусне свободен вход за гостуването на ЦСКА от 26-ия кръг на "А" група. Последният в българското първенство ще проведе гостуването си на "Българска армия". Изявлението на Дражев опровергава циркулиращите спекулации, че билетите за срещата ще струват по 10 лева.

В официалното съобщение на Дражев до ЦСКА се казва: "Във връзка с Ваше съгласие и коректно съдействие по организацията и провеждането на футболната среща между отборите на ПФК “Черноморец Бургас” и ПФК “ЦСКА” Ви благодарим и предлагаме всички привърженици на ПФК “ЦСКА” да бъдат допуснати безплатно до стадион “Българска армия”, при все, че нашият отбор се води формално домакин. Стадионът на ПФК “ЦСКА” е техния “дом”, а футболът е игра най – вече за привържениците, които през последната година изстрадаха много!

С настоящото давам неотменимо съгласие и покана за безплатен вход на футболната среща между ПФК “Черноморец Бургас” и ПФК “ЦСКА”, независимо от резултата, който би се получил и който не е от значение за нашия млад и скромен отбор!"