Сашо Ангелов, чийто доведен син е Валери Божинов, ще бъде новият старши треньор на Бенковски (Бяла). Помощник ще му бъде бившият играч на Ботев, Етър и Левски Румен Иванов. “Със Сашо сме се разбрали по всички въпроси. Румен пък ще бъде един от хората с основна роля за тактиката в нападение”, потвърди президентът на новия член в Източната Б група Бисер Белчев.

 В началото на седмицата привлечените в Бяла състезатели ще подпишат професионалните си договори. “Донесох от София необходимите документи. В понеделник сядаме на масата и парафираме”, добави босът.
В същото време синът на новоназначения треньор – Валери Божинов, продължава да се бори със здравословните си проблеми. Вчера нападателят на Ювентус мина на преглед в столицата, за да разбере как да се справи със стомашните си спазми и разстройството. След това лекари му биха инжекции и състоянието му се нормализира. Той дори взе участие в следобедната тренировка на младежките национали, които във вторник се изправят срещу Черна гора в евроквалификация. “Валери изглежда по-добре. Надявам се всичко да е наред и да мога да го използвам в срещата”, сподели селекционерът на трикольорите Александър Станков. 

СТОИЛ ИВАНОВ 
ИВАЙЛО КЮЧУКОВ, "Тема спорт"