Мениджърът на Черноморец Красимир Балъков даде два дни почивка на своите футболисти след мача със Славия. Играчите направиха възстановителна тренировка веднага след края на двубоя с "белите".

С проблеми след мача е Габриел Атц, който получи травма в бедрото непосредствено след отбелязването на първия гол в мача срещу Славия. Останалите футболисти са добре и нямат оплаквания от травми след срещата.

Красимир Балъков благодари за пореден път на страхотната бургаска публика, която изпълни стадион "Лазур" и създаде неповторима атмосфера по трибуните, като с това  допринесе за неповторимостта на футболния спектакъл на терена.

В същото време Красимир Балъков проведе днес демонстративна тренировка с възпитаници на SOS детски селища в България. Рано сутринта на стадион "Лазур" децата го посрещнаха с нескрит възторг и се включиха в тренировката с ентусиазъм. Малчуганите заслужиха внимание и по-рано с извеждането им на терена от футболистите на Черноморец и Славия преди двубоя между двата отбора.

Балъков е патрон на SOS – Киндердорф от 1996 г., а от 1998 г. беше избран за SOS - ФИФА посланик на добра воля за детските селища в България.