Бившият защитник на ЦСКА Адалберт Зафиров е новият старши треньор на тима. Той заменя на поста напусналия Йоан Андоне, като ръководството на "червените" е решило той да води отбора в следващите мачове, а и най-вероятно до края на сезона. В екипа на Зафиров остават Милен Радуканов, Петко Петков и Методи Деянов.

"Обстановката в съблекалнята е съвсем нормална, не виждам какъв е проблемът да работим, както сме го правили досега. Това е голям шанс за мен и моя екип да се докажем, за да върви ЦСКА нагоре. Разрешено ми е да водя отбора до края на първенството. Момчетата изобщо не са объркани. Те знаят защо са в ЦСКА и играят само за победа. Те знаят какви са целите, знаят какво са загубили до момента. ЦСКА не е оставал без треньор никога и сега има такъв, нали?! Определено не ми харесва това, че не можем да завършваме положенията, не можем да реализираме това, което създаваме. Имаме и проблеми в защитата, които трябва да решаваме незабавно", призна Зафиров на първата си пресконференция като наставник на "армейците"

Утре ЦСКА гостува на Берое в 1/4-финал за Купата на България, като двубоят е от 16:00 часа.

Апостол Попов ще бъде до последно под въпрос за мача, докато Манчев, Коста Янев и Игор Митрески пропускат със сигурност срещата заради травми. Контузията в ахилеса на македонеца обаче е сериозна и тя, по всяка вероятност, ще го извади от строя до края на сезона.