Ръководството на ЦСКА взе решение да играе домакинските си срещи с Лукойл Академик в софийската зала "Триадица", съобщава "Меридиан мач". Въпреки че в началото на сезон "червените" бяха категорични, че няма да приемат съперниците си там, липсата на друг вариант ги е оставила с вързани ръце. Както е известно зала "Христо Ботев" не е пригодена за финални плейофи, а Емил Коен е в лоши отношения с шефовете на "Универсиада".

"Имаше вариант да играем в друг град, но преценихме, че е по-добре за нашите фенове да не се местим от София. Изпълнихме целта си да спорим за титлата. Сега Лукойл да му мисли как ще играе срещу нас", заяви генералният мениджър на ЦСКА Емил Коен пред изданието.

От следващия сезон освен Ед Маккантс към "червените" ще се присъедини и другият преотстъпен Саша Аврамовски, който досега защитаваше цветовете на Черно море. Ръководството на клуба е останало доволно от играта на македонеца в срещите с шампионите.

"Ще запазим всички от състава и ще привлечем още четирима – двама българи и двама чужденци", допълва Коен пред "Меридиан мач".

снимка: www.cskabasket.net